سوپ سيب زميني و عدس از بهترين سوپ هاي مناسب فصول سرد مي باشد که براي گرم کردن شما در روز هاي سرد زمستاني مناسب است. اين سوپ که آسان و سريع تهيه مي شود ، بسيار مغذي و خوشبو است.
بعلاوه گياهي بودن سوپ سيب زميني و عدس از ويژگي هاي اين سوپ مي باشد که فاقد گلوتن و لبنيات در ترکيبات تهيه خود است و براي گياهخواران مناسب است. از سيب زميني شيرين ، فلفل ، جعفري ، هويج ، پياز و عدس قرمز استفاده شده است. با طرز تهيه سوپ سيب زميني و عدس با ما همراه باشيد.
در ابتدا پياز و روغن زيتون را در يک قابلمه بزرگ قرار دهيد. به مدت 5 دقيقه پيازها را روي حرارت کم سرخ کنيد تا نرم شوند اما قهوه اي نباشند. هر از گاهي نيز هم بزنيد. گرما را روي متوسط ?قرار گرفته باشد سپس سيب زميني شيرين، هويج، جعفري و فلفل ها را اضافه کرده و به مدت 3 دقيقه ديگر سرخ کنيد و بصورت مرتب هم بزنيد.
سپس فلفل ، سير و زنجبيل را اضافه کرده و به مدت 2 دقيقه ديگر سرخ کنيد. عصاره ، عدس و چند عدد دانه فلفل سياه را اضافه کنيد، به علاوه مقداري نمک در صورت وم (چرا که معمولاً عصاره به اندازه کافي شور است). سپس به جوش بياوريد. و اجازه بدهيد بپزد.
به مدت 20 دقيقه تا زماني که همه سبزيجات نرم شوند ، بپزيد. هر از گاهي نيز هم بزنيد تا از چسبيدن و ته گرفتن سوپ جلوگيري کنيد. سوپ را در مخلوط کنيد و ببنيد اگر خيلي غليظ بود، کمي آب جوش اضافه کنيد. با تکه هاي نان سرو کنيد.
درباره این سایت