انگور جزو ميوههايي است که ميتوان از آن براي تهيه لواشکي خوشمزه استفاده کرد. براي درست کردن لواشک انگور ميتوانيد ميوههاي ديگر مانند هلو و آلو را به انگور اضافه کنيد تا لواشک طعم بهتري پيدا کند.
لواشک يکي از تنقلات خوشمزه و بسيار پر طرفدار است که آن را با انواع ميوهها در طعمها و مزههاي مختلف تهيه ميکنند. در اين ميان انگور ميوه محبوبي است که از خواص آن به شکل ميوه تازه، کشمش و مويز، شيره انگور، سرکه انگور و لواشک استفاده ميشود. شما فقط با داشتن يک پنجره رو به آفتاب ميتوانيد در منزل لواشک تهيه کنيد. در ادامه طرز تهيه لواشک انگور و همچنين حکم شرعي جوشيدن انگور براي درست کردن اين لواشک را خواهيد خواند.
مواد لازم (براي 6 نفر يا بيشتر) |
انگور |
250 گرم |
آب |
يک ليوان سر خالي |
آلو قرمز (اختياري) |
نيم کيلو |
هلو (اختياري) |
250 گرم |
دستور تهيه
- انگور و ديگر ميوهها را خوب بشوئيد.
- انگورها را دانه کنيد، دم و چوب آنها را بگيريد.
- همه ميوهها را در يک قابلمه بريزيد و يک ليوان سر خالي آب به آن اضافه کنيد.
- قابلمه را روي شعله زياد بگذاريد تا به جوش آيد؛ سپس به محض اينکه جوش آمد آن را کم کنيد. (هر از گاهي مواد را هم بزنيد تا ته نگيرد.)
- زماني که ميوهها له شده و آب آن جمع شد، شعله را خاموش کنيد؛ صبر کنيد تا کمي خنک شود.
- در اين مرحله مواد را از صافي رد کنيد تا پوسته و هسته ميوهها از آب و عصاره آنها جدا شود. (اگر مايع رد شده از صافي بسيار شل است بايد دوباره آن را روي حرارت بگذاريد تا کمي غليظ شود.)
- کف سيني نايلون تميز پهن کنيد.
- مايع رد شده از صافي را آرام روي سيني بريزيد. (ضخامت مواد بايد نيم تا يک سانتيمتر باشد.)
- سيني را به مدت حداقل دو روز در آفتاب بگذاريد تا لواشک خشک شود.
- زماني که لواشک کاملا خشک شد ميتوانيد آن را نوش جان کنيد.
درباره این سایت